Over ons

Gevelco uit Zonhoven steekt al ruim 15 jaar gevels in een duurzaam, energiebesparend en mooi modieus jasje.

De specialist in gevelbekleding nam in die tijd honderden werven voor zijn rekening.

 

Allemaal hebben ze een uiterst geslaagde metamorfose ondergaan.
Gevelco, de specialist in gevelbekleding, schiet u te hulp bij:
het aanbrengen van bepleistering, het plaatsen van gevelisolatie en de afwerking met steenstrips en natuursteen, het reinigen en beschermen van gevels.

 

In het filmpje links ziet u hoe Gevelco een woning een stijlvol tweede leven geeft. Een project van Architect Peter Geraerts - Cocoon Architecten.

 

De 7 pijlers van Gevelco

Ons bedrijf staat op 7 pijlers. Dat zijn onze waarden. Daarop bouwen we ons bedrijf.

 
1. Vaste waarde in de bouwsector
Gevelco gaat prat op talrijke referenties in Limburg en omstreken. Veel bouwers en verbouwers vinden dan ook hun weg naar ons gerenommeerd bedrijf. De troeven van Gevelco? Op elke informatie- of offerteaanvraag geven wij een professioneel antwoord. Snel, accuraat en op maat. Wij maken tijd voor u en nodigen u graag uit om uw plannen met kennis van zaken te komen bespreken. Van a tot z. Het resultaat? Een nauwkeurige uitvoering en een deskundige afwerking van uw bouwproject. En daar hebt u alle voordeel bij.

2. Het juiste technische advies
Uw bouwproject ligt ons nauw aan het hart. Wij geven voor elke opdracht het juiste technische advies, dat we steeds met u en/of uw architect in detail doornemen. Uw wensen zijn onze zorg. Voor elke uitvoering of afwerking die technisch kan worden ondersteund, kunt u een beroep doen op Gevelco. Ook onze betrouwbare leveranciers sparen tijd noch moeite om uw bouwproject tot in de puntjes te bekijken. Wij brengen u schriftelijk op de hoogte van hun aanbevelingen.

3. Overzichtelijke offerte op maat
U weet graag waar u aan toe bent. En liefst zo snel mogelijk. Zodra alle aspecten en specificaties van uw bouwproject gekend zijn, kunt u binnen de zeven werkdagen rekenen op een overzichtelijke en prijsvriendelijke offerte van Gevelco. Wij gaan niet over één nacht ijs en bezorgen u een offerte volledig op maat van uw eisen en gebouw. Zo zitten we van in het begin op dezelfde golflengte.

4. Duidelijke afspraken en stipte opvolging
Gevelco weet van wanten. Zodra u de opdracht aan ons hebt toevertrouwd, stellen wij meteen een planning op. Hoe gaan we daarbij te werk? Onze projectleider neemt eerst contact met u op. Stap voor stap overloopt deze contactpersoon samen met u de verschillende fasen van uw bouwproject. Daarna legt hij op een flexibele manier alle praktische en technische afspraken op de werf vast. Bij Gevelco staan we erom bekend dat we onze beloften stipt nakomen. Want uw vertrouwen in ons bedrijf stellen we bijzonder op prijs.
5. Gespecialiseerd in diverse afwerkingsmaterialen
De juiste vakman op de juiste plaats. Daar maakt Gevelco werk van. Onze teams zijn degelijk opgeleid, door en door ervaren en hebben elk hun eigen specialiteit. Of het nu gaat om pleisterwerk, gevelisolatie, steenstrips, plinten of gevelrenovatie. Of om gevelreiniging, hydrofuge, schilderen of kaleien. Bij Gevelco bent u altijd aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende afwerkingstechnieken en -materialen. De keuze is aan u.

6. Wegwijs in administratie en subsidies
Elk bouwproject zet de administratieve molen in gang en brengt onvermijdelijk een berg paperassen met zich mee. Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector kunnen we de opvolging van uw administratiewerk vlot afhandelen. Komt u in aanmerking voor een subsidie of een financiële tegemoetkoming? Ook daarin helpt Gevelco u een handje. Binnen de kortste keren bezorgen wij u de vereiste documenten en certificaten. Wij maken u eveneens wegwijs zodat u uw aanvraag op een correcte manier kunt indienen bij uw netbeheerder van elektriciteit en aardgas en bij uw stad of gemeente. Zo bespaart u heel wat kostbare tijd. En dat is mooi meegenomen.

7. Kwaliteit en continuïteit zijn een must
De juiste aanpak, de finesse, de details. Daar draait alles om. Gevelco gaat proactief te werk en brengt op voorhand alle mogelijke problemen van uw bouwproject in kaart. Door deze werkwijze zijn we eventuele moeilijkheden tijdens de uitvoering een stap voor. Vooral de plaatsing van gevelisolatie is complex en vraagt om de nodige expertise. Dit gaat gepaard met tal van aspecten die op korte termijn heel wat problemen kunnen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan langere opleveringstermijnen en extra kosten als gevolg van noodzakelijke aanpassingen. Kwaliteit en continuïteit zijn een absolute must. Daarom maken wij elk werfverslag over aan zowel de bouwheer als aan de architect. Het verslag is een feitelijk relaas van de besproken punten op de werfvergaderingen. Het geeft ook de ernst van de problemen weer en biedt u dus een grote meerwaarde.
 
Powered by Netsupport Netsupport.nl