Actie WegMetMos.be

Helaas zal je dak of gevel na het ontmossen niet voor eeuwig mos- en algenvrij blijven. Daarom bieden wij ook een onderhoudsbeurt aan op afroep of periodiek.. Dat houdt in dat we jaarlijks of twee jaarlijks langskomen om je dak of gevel in te spuiten met de Gevel Cleaner Pro. Kleine herstellingen kunnen dan ook samen uitgevoerd worden waar nodig.

 

Eenvoudig online bestellen 

Bestel Green Cleaner ULTRA en Gevel Cleaner PRO op wegmetmos.be. Vandaag bestellen, morgen geleverd.

 

Duurzame reiniging
Door de duidelijke instructies kunt u zelf uw terras, oprit, tuinmeubelen, blauwe hardsteen en gevels reinigen. Op een duurzame wijze maakt u komaf met groene of zwarte aanslag. Green Cleaner ULTRA en Gevel Cleaner PRO zijn veilig voor planten. Beide producten hebben een preventieve werking waardoor de vuilaanslag langdurig wegblijft, tot wel 1,5 jaar.

 

Aanbevolen door professionals

Gevelco maakt zelf ook gebruik van Green Cleaner ULTRA en Gevel Cleaner PRO om gevels en daken te reinigen. Na onze jarenlange goede ervaringen bieden wij deze producten aan op wegmetmos.be. Voor uw terras, oprit, blauwe hardsteen en tuinmeubelen is Green Cleaner ULTRA de beste keuze. Voor de professionele gebruiker (gevels en daken) adviseren wij Gevel Cleaner PRO. Deze geconcentreerde formule is ook verkrijgbaar in een verpakking van 20 liter.

 

      

 

Powered by Netsupport Netsupport.nl